Over

MobiriseSamen koffie drinken, vind ik een heerlijk moment op de dag. Ik en mijn gezin. Zelfgemaakte koekjes erbij, relaxen. Mijn kinderen vragen mij van alles over café Flora: ga ik ook brownies maken? Is er ook iets voor kinderen? Ik vertel ze dat ik in Café Flora mensen wil verwennen. “Iedereen kan komen genieten van iets lekkers. Net als wij nu.”

Gedurende een paar jaar woonde ik niet op dit mooie eiland. De buitenmens in mij trok mij naar de natuur toe. Maar ik ben en blijf een trotse Dordtenaar en dus lonkte de stad. Ik kwam terug, maar met een plan: Het buitengevoel en de stad samenbrengen; een plek om te genieten en ontspannen in een warm en plantenrijk interieur.

In dit karakteristieke pand aan de Vriesestraat komen het buitengevoel en de stad samen in Café Flora. Een plek om een moment voor jezelf of elkaar te nemen, natuurlijk te genieten. Het leven kan hectisch, druk, moeilijk en heftig zijn. We gaan maar door en willen veel. Online en offline. Hierdoor vergeten we soms stil te staan bij de kleine momenten. Waar geniet jij écht van? Een kop koffie, een uitgebreide high tea, een taartje of een kom soep? Dat kan allemaal bij Café Flora, hier geniet je van biologische, lokale en duurzame producten.

“Mogen we dan ook helpen?” vraagt een van mijn kinderen. Ik glimlach. “Natuurlijk.” Ze kijken naar grote stapel stripboeken. “Je mag wel wat van onze Donald Duck pockets neerleggen voor de kinderen hoor.” Pak je moment en geniet natuurlijk!

Hannah

Plantenrijk

Biologisch

Huisgemaakt

Gratis WIFI

Tafeltje reserveren?

Reserveer eenvoudig, makkelijk en snell via deze pagina.

Copyright CafeFlora 2020 - Alle Rechten Voorbehouden
Ontwikkeld door Huijsen & Verschoor